Skip to main content

Als trendy ouder weet je het al: baby’s groeien als kool, en hun kledingkast bijhouden is een uitdaging op zich! Nieuwe babykleding kopen is natuurlijk een optie, maar dat kan snel in de papieren lopen. Daarom is tweedehands babykleding zo’n uitkomst. Maar hoe vind je nou die leuke, kwalitatieve kledingstukken? Hier zijn wat tips:

#1 Shop gratis tweedehands babykleding bij Tikonana

Waarom kopen als je gratis kunt krijgen? Bij Tikonana geef je te kleine babykleding aan de community van ouders en krijg je in ruil daarvoor credits. Met deze credits kan je gratis shopen voor maten die perfect bij jouw kleintje passen.

Daarmee help je niet alleen andere ouders, maar het is ook nog eens goed voor je portemonnee én de planeet.

Je kan het een beetje zien als een gratis tweedehands babykleding webshop. Je kunt eenvoudig bekijken welke gratis babykleertjes er beschikbaar zijn en deze bij je thuis laten bezorgen.

Meld je aan voor early access tot het platform dat ouders met elkaar verbindt en krijg als eerste toegang tot gratis babykleding! Want zeg nou zelf, is er iets beters dan een groene keuze die ook nog eens slim is voor je budget?

#2 Ontdek lokale tweedehandswinkels

Ook bij jou in de buurt kun je tweedehands babykleertjes scoren. De lokale kinderboetieks en tweedehands winkels hebben vaak unieke stukken. Let wel goed op dat de kleding nog in goede staat is – dus geen losse knoopjes of rafeltjes.

Kijk bijvoorbeeld eens bij Kickaboo! in Rotterdam of Quinnies in Amsterdam.

#3 Bezoek kinderbeurzen en rommelmarkten

Hier vind je vaak een schat aan babykleding tegen zachte prijsjes. Plus, het is een leuk dagje uit! Neem de tijd om lekker rond te snuffelen.

#4 Duik in online communities

Facebookgroepen, Marktplaats, en andere online platforms zijn geweldige plekken om tweedehands babykleding te vinden. Het kost even wat zoekwerk, maar je kunt er zeker pareltjes tussen vinden!

#5 Netwerk met andere ouders

Jouw beste bron? Andere ouders! Sluit je aan bij oudergroepen of apps waar je kunt ruilen, verkopen of weggeven. 

Of sluit je aan bij Tikonana, en kom in contact met ouders die net als jij waarde hechten aan duurzaamheid en betaalbaarheid. Deel kleding, en ervaar hoe fijn het is om samen te werken aan een betere toekomst voor onze kleintjes.

Altijd toegang tot gratis tweedehands babykleertjes?

Bij Tikonana vind je niet alleen het hele jaar door geweldige gratis tweedehands babykleding, je draagt ook bij aan een betere wereld.

Het is een slimme, stijlvolle en duurzame keuze voor elke ouder. Neem een kijkje op onze website en ontdek hoe makkelijk en leuk het is om babykleding in te wisselen met Tikonana.